Detailed Notes on namizni računalnik

Wiki Article

Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Na zalogi v prodajalni 99,90 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam. Za več informacij preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Informacije o uporabi piškotkov Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki v piškotkih se hranijo v vašem spletnem brskalniku in služijo za vodenje sej uporabnikov, shranjevanje podatkov o nakupovalni košarici in ostale funkcionalnosti spletne strani.

Računalniški tehnik je sposoben izvajati konfiguracije operacijskih sistemov (iOS ali Windows). Lahko odpravlja težave z namiznimi in prenosnimi računalniki, osnovno programsko opremo in strežniki. Poleg tega lahko odpravlja težave z različnimi dodatki, vključno s tiskalnikom, grafičnimi karticami in usmerjevalniki.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

Prav tako je sposoben odstraniti računalniške viruse, sestaviti računalnik in obnoviti podatke. Namestitev programske opreme, varnostno kopiranje podatkov in nasveti o izbiri strojne opreme so prav tako del njegovih veščin.

Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

StrokovnjakiKako deluje?Registriraj seZgodbe o uspehuImate kakšna vprašanja ali potrebujete pomoč?Middle za pomoč

Na zalogi pri dobavitelju 743,95 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

Računalniški tehniki lahko pomagajo optimizirati delovanje računalnikov. Najdete najboljšo rešitev za težave s PC. Poleg tega je treba najeti računalniškega tehnika, da popravi strežnik, 4G škatle, različno uporabljeno programsko opremo in tiskalnik.

Sistem za prikazovanje oglasov si mora mrežna oprema shraniti vaš anonimni unikatni identifikator, da vam lahko omejuje število prikazovanj istega oglasa ali pa vam prikazuje personalizirane oglase.

Na zalogi pri dobavitelju 900,sixty € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate.

Report this wiki page